DESTAQUEM

« Ves enrere

GOCITRUS organitza un Webinar per a donar a conéixer els avanços del projecte

GOCITRUS organitza un Webinar per a donar a conéixer els avanços del projecte

El Grup Operatiu GOCITRUS organitza el dijous 18 de febrer un Webinar que comptarà amb la participació de Rodolfo Canet, director de l'IVIA. L'esdeveniment busca donar a conéixer els avanços tecnològics del projecte i la importància de les seues aplicacions en el sector empresarial.

GOCITRUS és un consorci d'empreses i centres d'investigació secundat pel Ministeri d'Agricultura que busca resoldre un dels principals problemes per al sector citrícola: la identificació i elecció adequada de varietats de cítrics. Per a això, des de 2018 el projecte promou un sistema d'autenticació varietal basat en dades genòmiques i associat al desenvolupament d'una eina de suport a la presa de decisions.

El seminari en línia "GOCITRUS: impulsant la innovació en el sector citrícola", comptarà també amb la participació del Ministeri d'Agricultura i Alimentació i entitats rellevants del sector per a explicar els avanços i la importància d'aquestes eines que constitueixen una oportunitat única per al desenvolupament del sector citrícola.

El Webinar es durà a terme el dijous 18 de febrer a partir de les 11.00 h. Per a participar és necessari emplenar el formulari d'inscripció.