Menú

Portals

Projectes cofinanciats per

Origen i funcions

L'Institut Valencià d'Investigacions Agràries (IVIA) és una entitat autònoma de la Generalitat, amb personalitat jurídica pròpia, creada per la Llei 4/1991 de la Generalitat Valenciana de 13 de març.

L'IVIA té al seu càrrec els fins propis de la Generalitat Valenciana d'impulsar la investigació científica i el desenvolupament tecnològic en el sector agroalimentari valencià i d'integrar aquesta contribució al progrés de la ciència agrària en el sistema de relacions de col · laboració i cooperació propi de la activitat investigadora.

Encara que la promulgació d'esta llei atorgà al nostre institut l'estatus jurídic actual, no suposà, en sentit estricte, el seu naiximent com a organisme investigador. El mateix preàmbul de la llei així ho expresa, en referir-se a la transferència del Centre Regional d'Investigació i Desenvolupament Agrari de Llevant (CRIDA-07) a la Generalitat Valenciana en 1984. Este Centre, a la seua vegada, fou hereu d'altres institucions i així ho detallà recentment el Dr. Salvador Zaragoza en el seu llibre Origen y actividades del Instituto Valenciano de Investigaciones Agrarias (1868-2000).

DESTAQUEM

Investigadores del IVIA participarán en la jornada “Revolución agraria con tecnologías disruptivas” dentro del programa Innotransfer

La inteligencia artificial y digitalización han revolucionado la forma en que se gestionan los procesos agrícolas. Actualmente, los profesionales de la agricultura pueden monitorear eficientemente...

Actualitat

Ves enrere L'IVIA participa en el simposi internacional “3rd Coatings and Interfaces Conference (CIC 2021)”

L'IVIA participa en el simposi internacional “3rd Coatings and Interfaces Conference (CIC 2021)”

Dimecres dia 24 de novembre a les 15.00 h, el coordinador del Centre de Tecnologia postcollita (CTP) de l'IVIA, Prof. Lluís Palou, participarà en el simposi internacional en línia "3rd Coatings and Interfícies Conference", amb una ponència convidada titulada: "Postharvest Disease Control and Quality Maintenance of Fresh Fruits and *Vegetables by Antifungal Edible Coatings".

El simposi, que se celebra en la seua tercera edició del 24 al 26 de novembre 2021 en format virtual, està organitzat per la revista científica Coatings (MDPI) amb l'objectiu de brindar als científics i professionals les últimes novetats relacionades amb els fonaments i l'aplicació de recobriments i interfícies. CIC2021 reunirà científics i tecnòlegs de l'acadèmia i la indústria, fomentant la participació d'investigadors novells. La participació i "assistència" al CIC2021 és GRATUÏTA, encara que es requereix inscripció prèvia.

En la seua ponència, inclosa en la sessió "S4. Coatings for Food Embalatge and Preservation", el Prof. Palou explicarà els fonaments i requeriments per al desenvolupament de recobriments comestibles antifúngics per al control de malalties de postcollita i la preservació de la qualitat durant l'emmagatzematge de fruites i hortalisses per al consum en fresc. A més, repassarà els resultats d'investigació obtinguts en els últims anys en aquesta línia de treball desenvolupada en el CTP de l'IVIA en col·laboració amb la Dra. Bernardita Pérez-Gago.

Video recomanat

Video recomanat

ENLLAÇOS

twitter