Menú

Portals

Projectes cofinanciats per

 

FSE

FEDR

Ministerio de Economía y Competitividad

Actualitat

Ves enrere Destacada participació d'investigadors de l'IVIA en el X Congrés Argentí de Citricultura

Destacada participació d'investigadors de l'IVIA en el X Congrés Argentí de Citricultura

Els investigadors de l'IVIA Pablo Aleza i Javier Terol van tindre una destacada participació en el X Congrés Argentí de Citricultura, que va tindre lloc del 4 al 9 de juny, i al qual van ser convidats a presentar sengles sessions plenàries.

El Dr. Aleza, del Departament de Biotecnologia, va presentar els resultats més rellevants del seu programa de millora amb la xarrada titulada “Programa d'obtenció d'híbrids triploides de cítrics de l'IVIA, problemàtica, objectius, metodologia, varietats comercials i mecanismes de col·laboració amb el sector”. El Dr. Terol, del Centre de Genòmica, va fer un repàs dels treballs del seu centre en la xarrada “Genòmica de cítrics: conéixer el passat per a millorar el futur”. Totes dues dissertacions es van acollir amb gran interés i van ser molt ben valorades.

L'esdeveniment, que se celebra cada 4 anys, va tindre lloc en Concòrdia, província d'Entre Ríos, i va comptar amb referents nacionals i internacionals de la investigació i la indústria citrícola. Al mateix van assistir més de 400 participants, incloent-hi productors, professionals, investigadors i estudiants vinculats al sector.