Menú

Portals

Projectes cofinanciats per

Actualitat

Ves enrere L'IVIA participarà en Terra Eco – la Fira Mediterrània de l'Agricultura i la Producció Ecològica

L'IVIA participarà en Terra Eco – la Fira Mediterrània de l'Agricultura i la Producció Ecològica

Els dies 22 i 23 de març se celebra a València Terra Eco - la Fira Mediterrània de l'Agricultura i la Producció Ecològica, que comptarà amb la participació de membres de l'IVIA.

Terra Eco naix amb l'objectiu de convertir-se en un punt de trobada de referència per a tot l'ecosistema de la producció ecològica i aposta per donar visibilitat a la producció i innovació del sector i als beneficis socials, ambientals i econòmics de la producció ecològica.

Dins de la Fira Terra Eco, l'IVIA participarà en les jornades COIAL dijous que ve 23 de març. La Dra. Mª Ángeles Forner, del centre de Citricultura i Producció Vegetal, iniciarà a les 10:00h la seua ponència “Material vegetal adaptat a l'agricultura ecològica”. La Dra. Ana Quiñones, coordinadora del centre per al Desenvolupament de l'Agricultura Sostenible, intervindrà a continuació amb la ponència “Ús eficient dels recursos mitjançant la integració de nous agronutrients”. Finalment, el Dr. Alejandro Tena, del centre de Protecció Vegetal i Biotecnologia, participarà a partir de les 12:15h amb la ponència “Control biològic de les principals plagues invasores en cítrics”.

La Fira Terra Eco se celebrarà en el Pavelló 8 de Fira València i les entrades es poden adquirir a través de la pàgina web de l'esdeveniment.