Menú

Portals

Projectes cofinanciats per

Actualitat

Ves enrere L’investigador de l'IVIA Prof. Lluís Palou editor convidat d'un número especial sobre patologia de postcollita de la prestigiosa revista científica “Frontiers in Horticulture”

L’investigador de l'IVIA Prof. Lluís Palou editor convidat d'un número especial sobre patologia de postcollita de la prestigiosa revista científica “Frontiers in Horticulture”

Les malalties de postcollita són una de les principals causes de pèrdues i desaprofitament alimentari en el sector de les fruites i hortalisses. Actualment, las principals investigaciones en patologia de postcollita tenen com a objectiu comprendre les interaccions entre l'hoste i el patogen, aclarir aspectes bàsics i aplicats de l'epidemiologia i desenvolupar ferramentes innovadores per a un maneig sostenible i un control cost-efectiu de les malalties.

Estos temes d'investigació es tracten en el nou número especial de la revista “Frontiers in Horticulture” titulat “Innovative Approaches to Understanding Host-Pathogen Interactions, Epidemiology, and Managing Diseases caused by Postharvest Pathogens that Induce Loss and Waste of Horticultural Produce” i co-editat pel Prof. Lluís Palou, coordinador del Centre de Tecnologia postcollita (CTP) de l'IVIA, el Prof. Gianfranco Romanazzi (Marxe Polytechnic University, Italia) i la Dra. Bàrbara Blanco-Ulate (University of Califòrnia, Davis, els EUA).

Tots els científics que investiguen en estes temàtiques queden convidats a contribuir a este número especial. La data límit per a la presentació de manuscrits és el 30 juny de 2024.

Enllaç per a informació addicional i enviament de manuscrits:

https://www.frontiersin.org/research-topics/61981/innovative-approaches-to-understanding-host-pathogen-interactions-epidemiology-and-managing-diseases-caused-by-postharvest-pathogens-that-induïx-loss-and-waste-of-horticultural-produïx/overview