Actualitat

L'IVIA organitza el Webinar “5 eines de reg eficient per a 5 cultius”

El Servei de Tecnologia del Reg i el Centre per al Desenvolupament de l'Agricultura Sostenible organitzen la jornada en línia sobre reg eficient titulada "5 eines de reg eficient per a 5 cultius". L'esdeveniment es desenvoluparà en línia el pròxim 13 de maig a partir de les 17:00h.

L'objectiu de la jornada és oferir formació eminentment pràctica de les eines de les quals es disposa hui dia per a conéixer amb una alta precisió la quantitat d'aigua a aplicar als cultius estratègics de la Comunitat Valenciana.

Per a això, s'abordarà l'ús de diferents eines i metodologies que permeten maximitzar la productivitat de l'aigua de reg. Luis Bonet, cap del Servei de Tecnologia del Reg, serà l'encarregat de parlar sobre el pimentó de producció ecològica en hivernacle i l'ús de tensiòmetres com a dispositius de control de l'estat hídric del sòl. Eduardo Badal exposarà sobre la vinya, la vinificació i l'estat hídric de la planta. L'alvocat i l'intercanvi de gasos seran els temes que tractarà Juan G. Pérez. Per part seua, María Tasa abordarà en la jornada el cultiu del nispro i el reg deficitari controlat com a eina de maneig. I Amparo Martínez clausurarà amb la seua ponència sobre l'olivera superintensiva i l'ús de la teledetecció.

Aquesta activitat ha sigut finançada per l'IVIA (Projecte No. 51911) i la Unió Europea a través del Fons de Desenvolupament Regional Europeu (FEDER) de la Generalitat Valenciana 2014-2020.

Per a poder assistir a la jornada virtual és necessari inscriure's prèviament. Si tens qualsevol dubte o vols obtindre més informació, escriu a riegosivia@gva.es.