Actualitat

L'IVIA serà present en el Webinar “Projecte CITRUSTECH: aplicació de fitosanitaris”

El dijous 3 de juny, l'IVIA serà present en el webinar "Projecte Citrustech: modernització de les explotacions citrícoles, concretament, en la sessió IV que abordarà els avanços tecnològics en l'aplicació de fitosanitaris per a una producció de cítrics sostenible.

En aquesta sessió es presentaran les eines i tecnologies que té a la seua disposició el productor citrícola per a millorar la rendibilitat dels tractaments fitosanitaris i reduir els regs associats a la seua utilització.

Enrique Moltó, del centre d'Agroenginyeria, serà l'encarregat de presentar el taller i moderar la taula de debat sobre l'aplicació de fitosanitaris. Patricia Chueca, també del centre d' Agroenginyeria; presentarà CitrusVol, una eina que permet millorar la rendibilitat i sostenibilitat dels tractaments.

El projecte CITRUSTECH, cofinançat per FEDER, té com a objectiu la modernització de les explotacions citrícoles a través de l'optimització de les labors agrícoles mitjançant noves tecnologies respectuoses amb el medi ambient, més rendibles i més segures.

La jornada tindrà lloc entre les 16.30 i les 18.00 hores. Per a connectar-se és necessari inscriure's prèviament.