Actualitat

CITRUSTECH presentarà resultats en un webinar que comptarà amb la participació de l'IVIA

L'IVIA estarà present el dijous 17 de juny en el webinar ‘Avanços tecnològics per a la modernització i la sostenibilitat en la producció de cítrics', organitzat pel Grup Operatiu CITRUSTECH. En el seminari es presentaran els resultats del projecte, així com la visió del sector sobre les possibilitats de mecanització en citricultura.

L'objectiu del projecte és aconseguir la modernització de les explotacions citrícoles a través de la mecanització, la incorporació de la tecnologia i l'optimització de les labors agrícoles, promovent així tècniques respectuoses amb el medi ambient i, al seu torn, incrementant la rendibilitat i seguretat.

El webinar és l'acte final que resumirà les actuacions del Grup Operatiu. L'IVIA estarà representat pel Dr. Cubero, que participarà en l'exposició dels resultats en recol•lecció mecanitzada de cítrics; i la Dra. Chueca, que mostrarà els resultats relatius a l'ús racional de fitosanitaris.

El seminari es desenvoluparà de 16.30 a 18.00 hores i s'estructurarà en tres parts: presentació de resultats del projecte, interacció amb projectes complementaris a CITRUSTECH i visió del sector sobre les possibilitats de mecanització en citricultura.

És necessària la inscripció prèvia a través del següent formulari.