Actualitat

Destacada participació de l'IVIA en el 7th International Symposium on Persimmon

Entre els dies 20 i 26 del passat mes de setembre es va desenvolupar el 7th International Symposium on Persimmon, una reunió científica sobre el cultiu del caqui que es realitza periòdicament. Enguany l'esdeveniment havia de celebrar-se al Japó però les circumstàncies actuals de la pandèmia han obligat a recórrer al format en línia. No obstant això, l'organització sí que va estar en mans de membres de diferents institucions científiques i acadèmiques japoneses.

L'IVIA va tindre una destacada participació en l'esdeveniment, una situació que s'explica per la importància del cultiu del caqui a la Comunitat Valenciana i que evidencia l'interés del nostre institut i de la Generalitat Valenciana per aquest sector. En concret, en la reunió van participar grups d'investigació integrats en els centres de Citricultura i Producció Vegetal, Tecnologia postcollita i Protecció Vegetal i Biotecnologia.

Especialment rellevants van ser les intervencions de dos dels nostres investigadors. La Dra. Marisa Badenes, coordinadora del centre de Citricultura i Producció Vegetal, va ser membre del Comité Científic del Symposium i corresponsable de la sessió 2 "Breeding and Genetics". El Dr. Francisco Beitia, del Centre de Protecció Vegetal i Biotecnologia, va participar també com a corresponsable de la sessió 5 "Diseases and Pests Management".

Consulta les intervencions dels nostres investigadors en els següents treballs:

Comunicacions orals.

Comunicacions en poster.