Actualitat

L'IVIA participa en el simposi internacional “3rd Coatings and Interfaces Conference (CIC 2021)”

Dimecres dia 24 de novembre a les 15.00 h, el coordinador del Centre de Tecnologia postcollita (CTP) de l'IVIA, Prof. Lluís Palou, participarà en el simposi internacional en línia "3rd Coatings and Interfícies Conference", amb una ponència convidada titulada: "Postharvest Disease Control and Quality Maintenance of Fresh Fruits and *Vegetables by Antifungal Edible Coatings".

El simposi, que se celebra en la seua tercera edició del 24 al 26 de novembre 2021 en format virtual, està organitzat per la revista científica Coatings (MDPI) amb l'objectiu de brindar als científics i professionals les últimes novetats relacionades amb els fonaments i l'aplicació de recobriments i interfícies. CIC2021 reunirà científics i tecnòlegs de l'acadèmia i la indústria, fomentant la participació d'investigadors novells. La participació i "assistència" al CIC2021 és GRATUÏTA, encara que es requereix inscripció prèvia.

En la seua ponència, inclosa en la sessió "S4. Coatings for Food Embalatge and Preservation", el Prof. Palou explicarà els fonaments i requeriments per al desenvolupament de recobriments comestibles antifúngics per al control de malalties de postcollita i la preservació de la qualitat durant l'emmagatzematge de fruites i hortalisses per al consum en fresc. A més, repassarà els resultats d'investigació obtinguts en els últims anys en aquesta línia de treball desenvolupada en el CTP de l'IVIA en col·laboració amb la Dra. Bernardita Pérez-Gago.