Actualidad - IVIA
Participació de l'IVIA en la III Conferència Internacional RETASTE, sobre desaprofitament alimentari i bioeconomía circular
Els passats dies 27-29 de setembre de 2023 s'ha celebrat en la Universitat de Harokopio (Atenes, Grècia), en format presencial, la III International Conference RETASTE: Rethink Food Resources,...
Un treball sobre semen de caprí realitzat per l'IVIA i la UCH-CEU en col·laboració amb AMURVAL rep l'accèssit del XXV premi d'investigació Francisco Fernández López
El Col·legi Oficial de Veterinaris d'Almeria va fallar el passat 30 de setembre el Premi d'Investigació Francisco Fernández López, en la seua XXV edició. El jurat, els membres del qual pertanyen a...
Destacada participació del Centre de Tecnologia postcollita de l'IVIA en el ICPP 2023
Els passats dies 20-25 agost de 2023 s'ha celebrat a Lió (França), en format presencial, el 12th International Congress of Plant Pathology, ICPP 2023, en el qual el Centre de Tecnologia postcollita...
L'IVIA participa en una nova Col·lecció sobre Biologia Postcollita de la prestigiosa revista Scientific Reports (Nature Portfolio)
Garantir que la producció d'aliments tinga la capacitat de satisfer les necessitats de la població mundial requereix no sols mètodes de producció innovadors, sinó també estratègies per a minimitzar...
Estudi pioner de l'IVIA i de la Universitat de Worcester revela el poder de les franges florals en els horts de cítrics
En el seu propòsit de millorar la producció d'aliments sostenibles i els serveis ecosistèmics mitjançant la intensificació ecològica, l'IVIA ha participat en un estudi de tres anys de duració que...