DESTAQUEM

« Ves enrere

L'IVIA formarà part de l'esdeveniment Focus Pime i Emprenedoria Agrofood

L'IVIA formarà part de l'esdeveniment Focus Pime i Emprenedoria Agrofood

L'IVIA estarà present aquest divendres 26 de novembre en l'esdeveniment Focus Pime i Emprenedoria Agrofood, una sessió l'objectiu de la qual és donar a conéixer nous productes i tecnologies desenvolupats per entitats, centres tecnològics i empreses del sector Agrofood; destacant sobretot com aquestes novetats s'han integrat en els processos productius d'altres empreses.

L'IVIA estarà representat per la Dra. Ángeles Calatayud, que participarà a partir de les 10.45 en la ponència "Casos d'èxit: Projectes de Transferència a empreses". En concret, la Dra. Calatayud i la Dra. Consuelo Panella (ValGenetics) presentaran el projecte "Recuperació del cultiu del moniato: Tipificació genètica i producció in vitro de la planta sana", dut a terme de manera conjunta entre les dues entitats.

L'esdeveniment, finançat per IVACE i organitzat per CEEI València i BIOVAL, es desenvoluparà de manera presencial en la Sala d'actes de Cajamar (Passeig de l'Albereda, 34, València). En la seua inauguració, a partir de les 10.00 hores, estarà també present Maite Cháfer, directora general de Política Agrària Comuna.

Per a acudir és necessari inscriure's prèviament.