Menú

Portals

Projectes cofinanciats per

Origen i funcions

L'Institut Valencià d'Investigacions Agràries (IVIA) és una entitat autònoma de la Generalitat, amb personalitat jurídica pròpia, creada per la Llei 4/1991 de la Generalitat Valenciana de 13 de març.

L'IVIA té al seu càrrec els fins propis de la Generalitat Valenciana d'impulsar la investigació científica i el desenvolupament tecnològic en el sector agroalimentari valencià i d'integrar aquesta contribució al progrés de la ciència agrària en el sistema de relacions de col · laboració i cooperació propi de la activitat investigadora.

Encara que la promulgació d'esta llei atorgà al nostre institut l'estatus jurídic actual, no suposà, en sentit estricte, el seu naiximent com a organisme investigador. El mateix preàmbul de la llei així ho expresa, en referir-se a la transferència del Centre Regional d'Investigació i Desenvolupament Agrari de Llevant (CRIDA-07) a la Generalitat Valenciana en 1984. Este Centre, a la seua vegada, fou hereu d'altres institucions i així ho detallà recentment el Dr. Salvador Zaragoza en el seu llibre Origen y actividades del Instituto Valenciano de Investigaciones Agrarias (1868-2000).

DESTAQUEM

Convocatòria oferta pública de places de personal laboral IVIA 2024

Convocatòria de contractes predoctorals associats a Projectes de Generació de Coneixement 2023 i a actuacions per a la formació de personal investigador predoctoral, associats a estos projectes en...

Prevenció de malaltíes en parcel·les de cítrics afectades per la DANA

L'IVIA, juntament amb el Servei de Sanitat Vegetal de la Conselleria d'agricultura, aigua, ramadería i pesca ha elaborat una guia amb recomanacions per a previndre el desenvolupament de malaltíes...

Actualitat

Ves enrere Celebrem el nostre primer article en: Journal of Dairy Science

Celebrem el nostre primer article en: Journal of Dairy Science

L'IVIA coloca el seu primer article en el Journal of Dairy Science (http://dx.doi.org/10.3168/jds.2016-10869), revista oficial de l'Associació Americana de Ciències de la Llet, relacionat amb l'estudi dels factors que afecten a la velocitat de munyiment en cabres lleteres de raça Murcià-Granadina.

Aquest treball s'ha realitzat en col·laboració amb la Universitat Politècnica de València i l'Associació de ramaders  AMURVAL. Aquesta revista és la de major impacte científic a nivell internacional en temes lleters i la tercera en la categoria d'Agricultura, Llet i Ciència Animal (després de l'Annual Review of Animal Biosciences i de Genetics, Selection, Evolution).

Video recomanat

Video recomanat

ENLLAÇOS

twitter