Menú

Portals

Projectes cofinanciats per

Origen i funcions

L'Institut Valencià d'Investigacions Agràries (IVIA) és una entitat autònoma de la Generalitat, amb personalitat jurídica pròpia, creada per la Llei 4/1991 de la Generalitat Valenciana de 13 de març.

L'IVIA té al seu càrrec els fins propis de la Generalitat Valenciana d'impulsar la investigació científica i el desenvolupament tecnològic en el sector agroalimentari valencià i d'integrar aquesta contribució al progrés de la ciència agrària en el sistema de relacions de col · laboració i cooperació propi de la activitat investigadora.

Encara que la promulgació d'esta llei atorgà al nostre institut l'estatus jurídic actual, no suposà, en sentit estricte, el seu naiximent com a organisme investigador. El mateix preàmbul de la llei així ho expresa, en referir-se a la transferència del Centre Regional d'Investigació i Desenvolupament Agrari de Llevant (CRIDA-07) a la Generalitat Valenciana en 1984. Este Centre, a la seua vegada, fou hereu d'altres institucions i així ho detallà recentment el Dr. Salvador Zaragoza en el seu llibre Origen y actividades del Instituto Valenciano de Investigaciones Agrarias (1868-2000).

DESTAQUEM

Investigadores del IVIA participarán en la jornada “Revolución agraria con tecnologías disruptivas” dentro del programa Innotransfer

La inteligencia artificial y digitalización han revolucionado la forma en que se gestionan los procesos agrícolas. Actualmente, los profesionales de la agricultura pueden monitorear eficientemente...

Actualitat

Ves enrere L'IVIA acollirà la I Jornada postcollita de Cítrics

L'IVIA acollirà la I Jornada postcollita de Cítrics

El dijous 15 de setembre de 2022, de 15.30 a 19.00 h, se celebrarà en la Sala d'actes de l'IVIA (Montcada) la I Jornada postcollita de Cítrics. L'esdeveniment, coorganitzat per l'IVIA i la plataforma Poscosecha.com, pretén ser un punt de trobada anual entre la comercialització, la indústria i la investigació i un fòrum de discussió entre els principals actors de la cadena de valor de la nostra citricultura. Per a això, es revisaran els avanços en investigació aplicada, es realitzarà una anàlisi comercial i tècnic de la campanya anterior i es presentaran les previsions i novetats comercials en postcollita per a la pròxima campanya citrícola.

Es tracta d'una jornada gratuïta, presencial fins a completar aforament, presentada per la Dra. María Teresa Cháfer, Directora General de Política Agrària Comuna (PAC) de la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica.

 


 

Video recomanat

Video recomanat

ENLLAÇOS

twitter