Actualitat

Seminari científic-tècnic - Utilització d'espècies silvestres en millora per a adaptació a canvi climàtic: un exemple en alberginía

L'agricultura actual s'enfronta al repte d'augmentar la producció agrícola en un escenari de canvi climàtic. En molts casos, en a l'espècies silvestres relacionades amb els...

L'IVIA ESTARÀ PRESENT EN LA TROBADA VIRTUAL SOBRE EL PIMENTÓ ORGANITZAT PER PHYTOMA

Els dies 3 i 4 de març Phytoma organitza la trobada “25 anys de control biològic en el cultiu del pimentó en el sud-est d'Espanya”. L'esdeveniment, que es desenvoluparà de manera virtual,...

L'IVIA analitza els compostos bioactius i les capacitats antioxidants de 18 varietats tradicionals de pimentó de la Comunitat Valenciana

El paper clau de la dieta, entre altres factors, en la prevenció de malalties ha portat a una major preocupació entre la població per consumir productes amb els alts valors nutricionals. És per...

Seminari científic tècnic – Els regadius històrics de l´Horta: La Real Séquia de Moncada

En el paisatge actual de l'horta que circumda la ciutat de València es detecten amb claredat els seus trets fundacionals. La xarxa de séquies de la Vega de València i la séquia de Moncada són...

GOCITRUS organitza un Webinar per a donar a conéixer els avanços del projecte

El Grup Operatiu GOCITRUS organitza el dijous 18 de febrer un Webinar que comptarà amb la participació de Rodolfo Canet, director de l'IVIA. L'esdeveniment busca donar a conéixer els...

Mostrant 1 - 5 de 414 resultats
Articles per pàgina 5
de 83