Menú

Portals

Projectes cofinanciats per

publicacions i biblioteca

Biblioteca i documentació

Biblioteca i documentació

Aquesta secció del nostre portal informa dels serveis proporcionats per la Unitat de Documentació i Biblioteca de l'IVIA.

La Biblioteca de l'IVIA és un centre de documentació especialitzat en temes agraris, que Logo Biblioteques especialitzadesforma part de les Biblioteques Especialitzades de la Generalitat Valenciana i està integrada, com a biblioteca associada, en la Red de Bibliotecas Universitarias (REBIUN).

Està al servei del seu personal investigador però també, amb algunes limitacions, al públic en general.

El nostre catàleg bibliogràfic ofereix informació sobre les nostres col·leccions de llibres i revistes científiques i incorpora, també, les col·leccions d'institucions precedents, tals com el Jardí d'Aclimatació, la Granja-Escola, l'Estació de Patologia Vegetal, l'Estació Tarongera de Llevant o el Centre Regional de Recerca i Desenvolupament Agrari de Llevant de l'INIA.

També figuren en ell els fons del Servei de Transferència de Tecnologia i del Servei d'Estudis Agraris i Comunitaris de la Conselleria d'Agricultura.

En conjunt, la nostra col·lecció de monografies està formada per més de 14.000 exemplars, mentre que la de revistes científiques conté més de 450 títols. Tots dos poden ser consultats a través del nostre CATÀLEG EN LÍNIA.

REDIVIA és el nostre repositori institucional, un depòsit documental interoperable que pretén emmagatzemar totes les publicacions generades des del nostre centre perquè puguen ser consultades en accés obert i localitzades per cercadors i recol·lectors.

Els continguts audiovisuals generats per l'IVIA estan allotjats en la nostra VIDEOTECA.

Per a qualsevol dubte o consulta relacionada amb el contingut d'aquesta secció poden contactar amb Josep V. Castelló, responsable de la Unitat, a través d'aquest formulari de CONTACTE.