Menú

Portals

Projectes cofinanciats per

Actualitat

Ves enrere Participació de l'IVIA en la III Conferència Internacional RETASTE, sobre desaprofitament alimentari i bioeconomía circular

Participació de l'IVIA en la III Conferència Internacional RETASTE, sobre desaprofitament alimentari i bioeconomía circular

Els passats dies 27-29 de setembre de 2023 s'ha celebrat en la Universitat de Harokopio (Atenes, Grècia), en format presencial, la III International Conference RETASTE: Rethink Food Resources, Losses, and Waste. El Centre de Tecnologia postcollita (CTP) de l'IVIA ha participat en este esdeveniment amb la presentació per part del Prof. Lluís Palou, coordinador del CTP, de la comunicació en format pòster d'un treball de recerca relacionat amb l'aprofitament  de la pell de magrana per a obtindre extractes de caràcter antifúngic que puguen ser utilitzats per al control no contaminant de malalties de postcollita de la fruita d'os:

• Taberner, V., Pérez-Gago, M. B., Palou, L. 2023. Preliminary evaluation of pomegranate peel extracts for the control of postharvest brown and sour rots of nectarines. RETASTE: Rethink Food Resources, Losses, and Waste Third International Conference, September 27-29, 2023, Athens, Greece. RETASTE Conference Abstracts, Vol. 3., RETASTE HAR 502 Poster (Abstract).

Aquest treball, que forma part de les investigacions de la tesi doctoral de Verònica Taberner, ha sigut finançat per l'IVIA (projecte Núm. 52201) i la UE a través del Programa Operatiu del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Comunitat Valenciana 2021-2027.

El resum del treball i el pòster están disponibles a ReDivia, el repositori institucional de l’IVIA.