Actualidad - IVIA
Diversos investigadors de l'IVIA inclosos en la llista de científics més destacats del món
La Universitat de Stanford (els EUA) acaba de publicar una llista que, a partir de les dades disponibles en la prestigiosa base de dades Scopus (Elsevier), relaciona al 2% de científics del món més...
Un treball publicat per investigadors de l'IVIA revela el paper de la polpa cítrica com a ingredient funcional en alimentació de porcí
La polpa cítrica és un subproducte de la indústria agroalimentària que pot ser utilitzat com a font de nutrients en alimentació animal, tal com indiquen nombrosos treballs publicats fins al moment....
Participació de l'IVIA en la III Conferència Internacional RETASTE, sobre desaprofitament alimentari i bioeconomía circular
Els passats dies 27-29 de setembre de 2023 s'ha celebrat en la Universitat de Harokopio (Atenes, Grècia), en format presencial, la III International Conference RETASTE: Rethink Food Resources,...
Un treball sobre semen de caprí realitzat per l'IVIA i la UCH-CEU en col·laboració amb AMURVAL rep l'accèssit del XXV premi d'investigació Francisco Fernández López
El Col·legi Oficial de Veterinaris d'Almeria va fallar el passat 30 de setembre el Premi d'Investigació Francisco Fernández López, en la seua XXV edició. El jurat, els membres del qual pertanyen a...
Destacada participació del Centre de Tecnologia postcollita de l'IVIA en el ICPP 2023
Els passats dies 20-25 agost de 2023 s'ha celebrat a Lió (França), en format presencial, el 12th International Congress of Plant Pathology, ICPP 2023, en el qual el Centre de Tecnologia postcollita...