Menú

Portals

Projectes cofinanciats per

Origen i funcions

L'Institut Valencià d'Investigacions Agràries (IVIA) és una entitat autònoma de la Generalitat, amb personalitat jurídica pròpia, creada per la Llei 4/1991 de la Generalitat Valenciana de 13 de març.

L'IVIA té al seu càrrec els fins propis de la Generalitat Valenciana d'impulsar la investigació científica i el desenvolupament tecnològic en el sector agroalimentari valencià i d'integrar aquesta contribució al progrés de la ciència agrària en el sistema de relacions de col · laboració i cooperació propi de la activitat investigadora.

Encara que la promulgació d'esta llei atorgà al nostre institut l'estatus jurídic actual, no suposà, en sentit estricte, el seu naiximent com a organisme investigador. El mateix preàmbul de la llei així ho expresa, en referir-se a la transferència del Centre Regional d'Investigació i Desenvolupament Agrari de Llevant (CRIDA-07) a la Generalitat Valenciana en 1984. Este Centre, a la seua vegada, fou hereu d'altres institucions i així ho detallà recentment el Dr. Salvador Zaragoza en el seu llibre Origen y actividades del Instituto Valenciano de Investigaciones Agrarias (1868-2000).

DESTAQUEM

Investigadors de l'IVIA participaran en la jornada “Revolució agraria amb tecnologies disruptives” dins el programa Innotransfer

La inteligencia artificial i la digitalitzación han revolucionat la forma en què es gestionen els processos agrícoles. Actualment, els professional de l'agricultura poden monitoritzar eficientment...

Actualitat

Ves enrere L'IVIA ha participat en la 67ª reunió anual de la federació europea de ciència animal (EAAP)

L'IVIA ha participat en la 67ª reunió anual de la federació europea de ciència animal (EAAP)

L'IVIA ha participat en la 67ª reunió anual de la federació europea de ciència animal (EAAP)

L'esdeveniment que va tindre lloc a Belfast, del 29 d'agost al 2 de setembre, és la major trobada anual europea entre investigadors, tècnics i empreses relacionades amb la ramaderia i l'aqüicultura.

La Dra. Cerisuelo de l'IVIA participà amb dos dels treballs presentats a la sessió sobre "Contribució de la nutrició animal a la reducció de l'impacte ambiental" en els quals s'estudia la relació entre els nutrients ingerits i excretats i les emissions de metà i amoníac dels purins en porcí. Els principals resultats suggereixen que mentre que les emissions d'amoníac estan condicionades fonamentalment per la quantitat i qualitat del nitrogen ingerit, les emissions de metà depenen de la quantitat d'energia ingerida i de la seua digestibilitat. Aquests resultats provenen d'un projecte de recerca en el qual participen l'IVIA, la  Universidad Politècnica de Madrid i la Universitat Politècnica de València. El projecte es cofinançat per l'IVIA, el Ministeri d'Economia i Competitivitat i el Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER).   

Video recomanat

Video recomanat

ENLLAÇOS

twitter