L'IVIA participa en el V Simposi Nacional d‘Investigació i Desenvolupament Tecnològic en Citrus de l'Uruguai - IVIA
Col·laborem amb
Origen i funcions
L'Institut Valencià d'Investigacions Agràries (IVIA) és una entitat autònoma de la Generalitat, amb personalitat jurídica pròpia, creada per la Llei 4/1991 de la Generalitat Valenciana de 13 de març.
L'IVIA té al seu càrrec els fins propis de la Generalitat Valenciana d'impulsar la investigació científica i el desenvolupament tecnològic en el sector agroalimentari valencià i d'integrar aquesta contribució al progrés de la ciència agrària en el sistema de relacions de col · laboració i cooperació propi de la activitat investigadora.
Encara que la promulgació d'esta llei atorgà al nostre institut l'estatus jurídic actual, no suposà, en sentit estricte, el seu naiximent com a organisme investigador. El mateix preàmbul de la llei així ho expresa, en referir-se a la transferència del Centre Regional d'Investigació i Desenvolupament Agrari de Llevant (CRIDA-07) a la Generalitat Valenciana en 1984. Este Centre, a la seua vegada, fou hereu d'altres institucions i així ho detallà recentment el Dr. Salvador Zaragoza en el seu llibre Origen y actividades del Instituto Valenciano de Investigaciones Agrarias (1868-2000).
Investigadors de l'IVIA participaran en la jornada “Revolució agraria amb tecnologies disruptives” dins el programa Innotransfer
La inteligencia artificial i la digitalitzación han revolucionat la forma en què es gestionen els processos agrícoles. Actualment, els professional de l'agricultura poden monitoritzar eficientment...
Investigadors del Centre de Tecnologia postcollita (CTP) de l'IVIA participen en una monografia sobre protocols actualitzats per a l'envasament d'aliments
Els investigadors del Centre de Tecnologia postcollita (CTP) de l'IVIA, Prof. Lluís Palou i Dra. María Bernardita Pérez-Gago són els autors del capítol titulat “Antifungal Activity of Edible Films...
Ves enrere L'IVIA participa en el V Simposi Nacional d‘Investigació i Desenvolupament Tecnològic en Citrus de l'Uruguai
L'IVIA participa en el V Simposi Nacional d‘Investigació i Desenvolupament Tecnològic en Citrus de l'Uruguai
El dia 12 de novembre a les 12.30 h, el coordinador del Centre de Tecnologia postcollita (CTP) de l'IVIA, el Prof. Lluís Palou, participarà en el V Simposi Nacional d'Investigació i Desenvolupament Tecnològic en Citrus de l'Uruguai, amb una ponència convidada titulada: "Sals GRAS (additius alimentaris) per al control de malalties de postcollita de cítrics".
El simposi es desenvoluparà al matí, del 8 al 12 de novembre de 2021, en format virtual (hora de l'Uruguai). Aquesta activitat no té cost i serà transmesa en viu pels canals de YouTube d'INIA Uruguai (Canal INIA Uruguai en viu) i de la Facultat d'Agronomia (Udelar).
Es tracta d'un esdeveniment de rellevància per a sector citrícola nacional uruguaià, que compta amb ponents internacionals i contribueix al creixement i integració de docents i investigadors vinculats a la temàtica, així com a la formació d'estudiants de grau i postgrau.