Menú

Portals

Projectes cofinanciats per

Origen i funcions

L'Institut Valencià d'Investigacions Agràries (IVIA) és una entitat autònoma de la Generalitat, amb personalitat jurídica pròpia, creada per la Llei 4/1991 de la Generalitat Valenciana de 13 de març.

L'IVIA té al seu càrrec els fins propis de la Generalitat Valenciana d'impulsar la investigació científica i el desenvolupament tecnològic en el sector agroalimentari valencià i d'integrar aquesta contribució al progrés de la ciència agrària en el sistema de relacions de col · laboració i cooperació propi de la activitat investigadora.

Encara que la promulgació d'esta llei atorgà al nostre institut l'estatus jurídic actual, no suposà, en sentit estricte, el seu naiximent com a organisme investigador. El mateix preàmbul de la llei així ho expresa, en referir-se a la transferència del Centre Regional d'Investigació i Desenvolupament Agrari de Llevant (CRIDA-07) a la Generalitat Valenciana en 1984. Este Centre, a la seua vegada, fou hereu d'altres institucions i així ho detallà recentment el Dr. Salvador Zaragoza en el seu llibre Origen y actividades del Instituto Valenciano de Investigaciones Agrarias (1868-2000).

DESTAQUEM

Investigadors de l'IVIA participaran en la jornada “Revolució agraria amb tecnologies disruptives” dins el programa Innotransfer

La inteligencia artificial i la digitalitzación han revolucionat la forma en què es gestionen els processos agrícoles. Actualment, els professional de l'agricultura poden monitoritzar eficientment...

Actualitat

Ves enrere L'IVIA participa en el V Simposi Nacional d‘Investigació i Desenvolupament Tecnològic en Citrus de l'Uruguai

L'IVIA participa en el V Simposi Nacional d‘Investigació i Desenvolupament Tecnològic en Citrus de l'Uruguai

El dia 12 de novembre a les 12.30 h, el coordinador del Centre de Tecnologia postcollita (CTP) de l'IVIA, el Prof. Lluís Palou, participarà en el V Simposi Nacional d'Investigació i Desenvolupament Tecnològic en Citrus de l'Uruguai, amb una ponència convidada titulada: "Sals GRAS (additius alimentaris) per al control de malalties de postcollita de cítrics".

El simposi es desenvoluparà al matí, del 8 al 12 de novembre de 2021, en format virtual (hora de l'Uruguai). Aquesta activitat no té cost i serà transmesa en viu pels canals de YouTube d'INIA Uruguai (Canal INIA Uruguai en viu) i de la Facultat d'Agronomia (Udelar).

Es tracta d'un esdeveniment de rellevància per a sector citrícola nacional uruguaià, que compta amb ponents internacionals i contribueix al creixement i integració de docents i investigadors vinculats a la temàtica, així com a la formació d'estudiants de grau i postgrau.

Video recomanat

Video recomanat

ENLLAÇOS

twitter