L'IVIA publica convocatòria per a la venda dels seus excedents d'arròs produïts en els seus projecte d'investigació i experimentació - IVIA
Col·laborem amb
Origen i funcions
L'Institut Valencià d'Investigacions Agràries (IVIA) és una entitat autònoma de la Generalitat, amb personalitat jurídica pròpia, creada per la Llei 4/1991 de la Generalitat Valenciana de 13 de març.
L'IVIA té al seu càrrec els fins propis de la Generalitat Valenciana d'impulsar la investigació científica i el desenvolupament tecnològic en el sector agroalimentari valencià i d'integrar aquesta contribució al progrés de la ciència agrària en el sistema de relacions de col · laboració i cooperació propi de la activitat investigadora.
Encara que la promulgació d'esta llei atorgà al nostre institut l'estatus jurídic actual, no suposà, en sentit estricte, el seu naiximent com a organisme investigador. El mateix preàmbul de la llei així ho expresa, en referir-se a la transferència del Centre Regional d'Investigació i Desenvolupament Agrari de Llevant (CRIDA-07) a la Generalitat Valenciana en 1984. Este Centre, a la seua vegada, fou hereu d'altres institucions i així ho detallà recentment el Dr. Salvador Zaragoza en el seu llibre Origen y actividades del Instituto Valenciano de Investigaciones Agrarias (1868-2000).
L'IVIA i la Universitat de Florida col·laboren en l'ús de brassionesteroides per a combatre i retardar la infecció per Huanglongbing (HLB)
Un estudi recent publicat en la revista Plants per investigadors del Institut Valencià d'Investigacions Agràries (IVIA) i la Universitat de Florida (UF) ha demostrat que el tractament amb...
Investigadors de l'IVIA participaran en la jornada “Revolució agraria amb tecnologies disruptives” dins el programa Innotransfer
La inteligencia artificial i la digitalitzación han revolucionat la forma en què es gestionen els processos agrícoles. Actualment, els professional de l'agricultura poden monitoritzar eficientment...
Investigadors del Centre de Tecnologia postcollita (CTP) de l'IVIA participen en una monografia sobre protocols actualitzats per a l'envasament d'aliments
Els investigadors del Centre de Tecnologia postcollita (CTP) de l'IVIA, Prof. Lluís Palou i Dra. María Bernardita Pérez-Gago són els autors del capítol titulat “Antifungal Activity of Edible Films...
Ves enrere L'IVIA publica convocatòria per a la venda dels seus excedents d'arròs produïts en els seus projecte d'investigació i experimentació
L'IVIA publica convocatòria per a la venda dels seus excedents d'arròs produïts en els seus projecte d'investigació i experimentació
El Departament de l'Arròs, del Centre de Genòmica de l'IVIA, realitza anualment assajos d'experimentació d'arròs dins de la línia d'activitat relacionada amb la Millora d'aquest cereal.
En el mes de setembre de 2017, la collita originarà una producció que s'estima en 60.000 Kg. d'arròs amb corfa, aproximadament, de diferents varietats i que inclou diversos tipus de grans, mitjà i llarg.
L'IVIA no disposa de capacitat per al seu emmagatzematge ni precisa d'aquesta producció per a altres experiències, per la qual cosa es fa necessària la seua retirada en el moment de la collita en el camp.
La Llei 14/2003, de 10 d'abril, de Patrimoni de la Generalitat Valenciana, en el seu art. 85 preveu per a aquestes situacions l'alienació d'aquests excedents mitjançant subhasta pública, procediment que garanteix la lliure concurrència, igualtat de tracte de les ofertes, publicitat i transparència.
Aquells interessats a concórrer a aquesta subhasta poden consultar les bases en la següent convocatòria.