El IVIA recibe el reconocimiento de la Universitat de València por su labor de formación a estudiantes en prácticas - IVIA
Col·laborem amb
Origen i funcions
L'Institut Valencià d'Investigacions Agràries (IVIA) és una entitat autònoma de la Generalitat, amb personalitat jurídica pròpia, creada per la Llei 4/1991 de la Generalitat Valenciana de 13 de març.
L'IVIA té al seu càrrec els fins propis de la Generalitat Valenciana d'impulsar la investigació científica i el desenvolupament tecnològic en el sector agroalimentari valencià i d'integrar aquesta contribució al progrés de la ciència agrària en el sistema de relacions de col · laboració i cooperació propi de la activitat investigadora.
Encara que la promulgació d'esta llei atorgà al nostre institut l'estatus jurídic actual, no suposà, en sentit estricte, el seu naiximent com a organisme investigador. El mateix preàmbul de la llei així ho expresa, en referir-se a la transferència del Centre Regional d'Investigació i Desenvolupament Agrari de Llevant (CRIDA-07) a la Generalitat Valenciana en 1984. Este Centre, a la seua vegada, fou hereu d'altres institucions i així ho detallà recentment el Dr. Salvador Zaragoza en el seu llibre Origen y actividades del Instituto Valenciano de Investigaciones Agrarias (1868-2000).
L'IVIA i la Universitat de Florida col·laboren en l'ús de brassionesteroides per a combatre i retardar la infecció per Huanglongbing (HLB)
Un estudi recent publicat en la revista Plants per investigadors del Institut Valencià d'Investigacions Agràries (IVIA) i la Universitat de Florida (UF) ha demostrat que el tractament amb...
Investigadors de l'IVIA participaran en la jornada “Revolució agraria amb tecnologies disruptives” dins el programa Innotransfer
La inteligencia artificial i la digitalitzación han revolucionat la forma en què es gestionen els processos agrícoles. Actualment, els professional de l'agricultura poden monitoritzar eficientment...
Investigadors del Centre de Tecnologia postcollita (CTP) de l'IVIA participen en una monografia sobre protocols actualitzats per a l'envasament d'aliments
Els investigadors del Centre de Tecnologia postcollita (CTP) de l'IVIA, Prof. Lluís Palou i Dra. María Bernardita Pérez-Gago són els autors del capítol titulat “Antifungal Activity of Edible Films...
Ves enrere El IVIA recibe el reconocimiento de la Universitat de València por su labor de formación a estudiantes en prácticas
El IVIA recibe el reconocimiento de la Universitat de València por su labor de formación a estudiantes en prácticas
El pasado martes 20 de junio, el Dr. Francisco J. Beitia, investigador del Centro de Protección Vegetal y Biotecnología del IVIA, participó en la mesa redonda "Buenas experiencias de prácticas externas", en el marco de una Jornada organizada por la Fundación ADEIT Universitat-Empresa.
Además de su participación en la mencionada mesa, el Dr. Beitia recibió un diploma de la UV en reconocimiento a su labor como tutor, y recibió también otro, en nombre del IVIA, en agradecimiento a la colaboración de nuestro instituto en dichas prácticas.
El acto estuvo presidido por el Rector de la Universitat de València, D. Esteban Morcillo Sánchez, y congregó a más de 65 empresas colaboradoras del Campus de Burjassot.