Menú

Portals

Projectes cofinanciats per

Origen i funcions

L'Institut Valencià d'Investigacions Agràries (IVIA) és una entitat autònoma de la Generalitat, amb personalitat jurídica pròpia, creada per la Llei 4/1991 de la Generalitat Valenciana de 13 de març.

L'IVIA té al seu càrrec els fins propis de la Generalitat Valenciana d'impulsar la investigació científica i el desenvolupament tecnològic en el sector agroalimentari valencià i d'integrar aquesta contribució al progrés de la ciència agrària en el sistema de relacions de col · laboració i cooperació propi de la activitat investigadora.

Encara que la promulgació d'esta llei atorgà al nostre institut l'estatus jurídic actual, no suposà, en sentit estricte, el seu naiximent com a organisme investigador. El mateix preàmbul de la llei així ho expresa, en referir-se a la transferència del Centre Regional d'Investigació i Desenvolupament Agrari de Llevant (CRIDA-07) a la Generalitat Valenciana en 1984. Este Centre, a la seua vegada, fou hereu d'altres institucions i així ho detallà recentment el Dr. Salvador Zaragoza en el seu llibre Origen y actividades del Instituto Valenciano de Investigaciones Agrarias (1868-2000).

DESTAQUEM

Investigadors de l'IVIA participaran en la jornada “Revolució agraria amb tecnologies disruptives” dins el programa Innotransfer

La inteligencia artificial i la digitalitzación han revolucionat la forma en què es gestionen els processos agrícoles. Actualment, els professional de l'agricultura poden monitoritzar eficientment...

Actualitat

Ves enrere Participación en el Seminario de tecnologías para el uso sostenible del agua y los fertilizantes en la agricultura europea, organizado por el proyecto FERTINNOWA (Horizonte 2020)

Participación en el Seminario de tecnologías para el uso sostenible del agua y los fertilizantes en la agricultura europea, organizado por el proyecto FERTINNOWA (Horizonte 2020)

El IVIA lidera esta acción en la Comunitat Valenciana junto con la Dirección General de Desarrollo Rural y PAC, en la que intervienen los Dres. Dolors Roca, Jose Miguel de Paz y el Jefe del Servicio de Tecnología del Riego, D. Luis Bonet.

El consorcio del proyecto FERTINNOWA ha programado para los próximos días 15 y 16 de noviembre el Seminario "Respondiendo a las necesidades del productor: Intercambio de tecnologías de riego y fertirrigación. Por un uso sostenible del agua y los fertilizantes".

Dicho evento, organizado en colaboración con World Horticenter, tendrá lugar en Naaldwijk (Paises Bajos) y constará de un Seminario y dos visitas de campo.

En el Seminario se presentarán los resultados de una consulta directa a productores agrarios de las regiones de todos los socios, recogiendo información sobre prácticas de fertirrigación, necesidades tecnológicas y necesidades de intercambio tecnológico. Asimismo, se informará sobre la legislación vigente en los diferentes países miembros del consorcio en materia de riego y fertilización. Se Además se ofrecerá una muestra de las principales innovaciones en el sector a través de un Mercado tecnológico y un recorrido interactivo en el que participarán más de 60 empresas líderes en la materia.

Más información sobre dicho evento en https://goo.gl/w5Cdbn

Pueden realizar su inscripción en https://goo.gl/YkFqFS

Más información sobre FERTINNOWA en https://ivia.gva.es/fertinnowa

Logo Horizonte 2020

Video recomanat

Video recomanat

ENLLAÇOS

twitter