Menú

Portals

Projectes cofinanciats per

Origen i funcions

L'Institut Valencià d'Investigacions Agràries (IVIA) és una entitat autònoma de la Generalitat, amb personalitat jurídica pròpia, creada per la Llei 4/1991 de la Generalitat Valenciana de 13 de març.

L'IVIA té al seu càrrec els fins propis de la Generalitat Valenciana d'impulsar la investigació científica i el desenvolupament tecnològic en el sector agroalimentari valencià i d'integrar aquesta contribució al progrés de la ciència agrària en el sistema de relacions de col · laboració i cooperació propi de la activitat investigadora.

Encara que la promulgació d'esta llei atorgà al nostre institut l'estatus jurídic actual, no suposà, en sentit estricte, el seu naiximent com a organisme investigador. El mateix preàmbul de la llei així ho expresa, en referir-se a la transferència del Centre Regional d'Investigació i Desenvolupament Agrari de Llevant (CRIDA-07) a la Generalitat Valenciana en 1984. Este Centre, a la seua vegada, fou hereu d'altres institucions i així ho detallà recentment el Dr. Salvador Zaragoza en el seu llibre Origen y actividades del Instituto Valenciano de Investigaciones Agrarias (1868-2000).

DESTAQUEM

Investigadors de l'IVIA participaran en la jornada “Revolució agraria amb tecnologies disruptives” dins el programa Innotransfer

La inteligencia artificial i la digitalitzación han revolucionat la forma en què es gestionen els processos agrícoles. Actualment, els professional de l'agricultura poden monitoritzar eficientment...

Actualitat

Ves enrere Seminario extrordinario: "A QUAFETY approach to quality monitoring and prediction for fresh-cut produce"

Seminario extrordinario: "A QUAFETY approach to quality monitoring and prediction for fresh-cut produce"

  • Ponente: Prof. Giancarlo Colelli. Dip. Scienze Agrarie, degli Alimenti e dell'Ambiente (SAFE) Università di Foggia (Italia)
  • Fecha: 6 de abril de 2017. 13:00 h.
  • Lugar: Salón de Actos del IVIA
  • Resumen:

QUAFETY is the short name for a collaborative 3-year R&D project co-funded by the European Commission (Comprehensive Approach to Enhance Quality & Safety of Ready-to-eat Fresh Products), aimed to improve safety and quality of ready-to-eat fresh produce throughout the whole chain. Monitoring and prediction is part of the "quafety approach" both in terms of early detection and of estimation of fate for main quality attributes. Among others, results will be described on using antibody arrays for the identification of molecular markers to predict quality and microbial contaminants, on non-destructively monitoring quality through volatile organic compound collection and analysis, and on predicting nutritional quality based on external attribute degradation kinetics.

Puede ver la grabación del Seminario en nuestro canal de vídeo.

Imagen Seminario Giarcarlo Colelli


 

Video recomanat

Video recomanat

ENLLAÇOS

twitter